Χρήσιμες πληροφορίες

Τρόποι πληρωμής
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά σχεδόν σε όλα τα νομίσματα, τα οποία μπορούν να αλλαχθούν στην υποοδχή του ξενοδοχείου. Πιστωτικές κάρτες: Visa, Mastercard, Amex ή Diners.


Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων
Στην εμπορική περιοχή της Ερμού και του Μοναστηριακίου τα περισσότερα κατασήματα λειτουργούν από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές και με εξαίρεση τα εμπορικά κέντρα, το ωράριο κατασημάτων είναι: Δευτέρα - Τετάρτη: 09:00-14:30. Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 09:00-14:30 & 17:00-20:30. Σάββατο 09:00 - 15:00. Κυριακές: κλειστά.


Παροχή ρεύματος
Στην Ελλάδα η τάση είναι στα 220 volts όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Το δωμάτιο διαθέτει διαφόρων ειδών πρίζες. Αν δεν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή του ξενοδοχείου.


Μετακίνηση
Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 8 λεπτα πάο το Αεροδρόμιο. Τα  λεωφορεία αεροδορμίου (X93, X95) σταματούν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Τα συγκεκριμένα λεωφορεία σας μεταφέρουν και στο μετρο. Το Holiday Inn διαθέτει shuttle bus για τη μετακίνησή σας προς και από το αεροδρόμιο. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε την υποδοχή του ξενοδοχείου.

Επικοινωνία
Μπορείτε να καλέσετε οποιοδήποτε προορισμό στον κόσμο κατευθείαν από το δωμάτιό σας. Για κωδικούς χωρών, παρακαλώ όπως συμβουλευτείτε το directory Που βρίσκεται στο δωμάτιό σας. Γ

Πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα
Υπάρχει ράμπα στην είσοδο του ξενοδοχείου και δεν υπάρχουν καθόλου σκαλοπάτια σε lobby, εστιατόριο και ασανσερ, οπότε η πρόσβαση με καροτσάκι είναι πολύ εύκολη. Επιπλέον, κάποια δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα για άτομα με ιδιαιτερότητες, κάνοντας έτσι το Holiday Inn ένα από τα λίγα ξενοδοχεία της Αθήνας που προσφέρουν αυτές τις ειδικές εγκαατστάσεις.

Check-in/Check-out
Ώρα Check-out : 12.00 . Ώρα Check-in : 14:00


 

Book Online

Άφιξη
calendar image
Νύχτες
Δωμάτια
Ενήλικοι
Παιδιά

Plan your event

Πότε?
calendar image
Ημέρες
Χωρητικότητα
Χώρος τ.μ
Τύπος