Καλωσήλθατε

Το Holiday Inn Athens, Attica Ave., Airport West είναι πολλά περισσότερα από όσα, δηλώνει το όνομά του: το ξενοδοχείο της φημισμένης αλυσίδας, στον ταχύτερο αυτοκινητόδρομο της ελληνικής πρωτεύουσας, πολύ κοντά στο επίσης σύγχρονο αεροδρόμιό της, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της πόλης και 10’ από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Στο Holiday Inn Athens, Attica Ave., Airport West δεν σταματάμε ποτέ να σκεφτόμαστε τις ανάγκες σας. Η επιδίωξή μας να τις ικανοποιούμε στο έπακρο οδήγησε πρόσφατα σε μια ακόμη καινοτομία: το Open Lobby. Εναν καλαίσθητο χώρο, ανοιχτό στην καλή διάθεση και τη δημιουργικότητα, εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις της κοινωνικότητας και επικοινωνίας, απολύτως συμβατό με τις απαιτήσεις για συνδεσιμότητα και πολυχρηστικότητα.

Όποια και αν είναι η φύση του ταξιδιού σας (business ή leisure), όποια και αν είναι η ηλικία σας, εδώ θα φάτε και θα πιείτε όποια στιγμή θέλετε, θα διασκεδάσετε παίζοντας PS ή γνωρίζοντας άλλους ανθρώπους, θα ενημερωθείτε από το interactive info-stand Monsierge, θα χαλαρώσετε, θα συνδεθείτε στους διαθέσιμους υπολογιστές iMac με εξαιρετικά γρήγορο wifi, θα εργαστείτε αποδοτικά στο υπερσύγχρονο e-bar, και βέβαια, μπορείτε πολύ εύκολα να μεταβαίνετε από τη μία δραστηριότητα στην άλλη. Και αν επιθυμείτε λίγη ιδιωτικότητα, υπάρχει το Pop Up Lounge, με τη μεγάλη οθόνη και τους “ζεστούς” και φιλόξενους καναπέδες του.

Σκοπός μας στο Holiday Inn Athens, Attica Ave., Airport West είναι να νιώθετε σε κάθε γωνία του ξενοδοχείου το ίδιο άνετα, όπως στα απαράμιλλα και ιδιαίτερα αγαπητά από τους πελάτες μας δωμάτιά μας: επιλέξετε από τα 180 standard, 11 executive, 3 σουίτες και απολαύστε τα αναπαυτικά κρεβάτια, τα ευρύχωρα μπάνια, το μοναδικό αττικό φως την ημέρα, την ησυχία όλο το 24ωρο…

Με κλειστή πισίνα και γυμναστήριο, πολλές αίθουσες -με φυσικό φως!- για συνέδρια και συναντήσεις, σύνδεση 24/7 με το αεροδρόμιο, πολύ κοντά σε μεγάλα εμπορικά και εκθεσιακά κέντρα, το Holiday Inn Athens, Attica Ave., Airport West είναι κορυφαία επιλογή για κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη.

Book Online

Άφιξη
calendar image
Νύχτες
Δωμάτια
Ενήλικοι
Παιδιά

Plan your event

Πότε?
calendar image
Ημέρες
Χωρητικότητα
Χώρος τ.μ
Τύπος